Dela med dina vänner


Submit

”Vi är övertygade om att den naturliga familjen har en helt avgörande betydelse för individens, och i förlängningen samhällets, utveckling och lycka.”

Kristna värdepartiet, som aspirerar på att styra Sverige, har talat. Och jag håller med.

Problemet är bara att det råder en del förvirring kring vad som är naturligt.

Jag förstår att det är helt onaturligt att vara homo, och människan ska inte ägna sej åt sådan som är mot naturen; så som lokalbedövning, Candy Crush eller att korrigera de felsvängda hornhinnor som Gud har välsignat oss med.

Något partiledaren Per Kronlind kanske ska fundera på där han går omkring o provocerar med sin onaturliga synfelskorrigering på syndens näsrygg.

athanasius

 

Allt sedan den gamla crossdressern Athanasius år 367 bestämde vilka texter vi skulle grunda värdepartiet på, har Bibeln varit kristallklar i sin eviga syn på äktenskapet. Och det som varit länge är alltid det bästa. Som att svarta inte får gifta sej med vita, skilsmässa fortfarande är olagligt och män bör ha minst ett par, tre fruar.

Äktenskapet som institution är helig. Vi måste värna om Britney Spears rätt att ingå 55-timmars-oups-I-did-it-again-äktenskap ochElisabeth Taylors 8 äktenskap med 7 olika män. Varav en var bög. Måtte han aldrig gifta sej med den man han istället älskade. Bibelns ord är oomkullrunkeliga.

Jag förstår dock hur värdepartiets heteroäktenskap påverkas när bögar börjar gifta sej; helt plötsligt kommer partiledarnas halvdussinstora barnaskaror att börja kräva samma extravagans som bara ett weddingplannerplanerat bögbröllop kan åstadkomma. Tur att det finns flerbarnstillägg.

Äktenskap som inte genererar barn (trots att vi försöker ett par tre gånger i veckan) är inte värdiga, o därför ska inte vare sig postklimakteriella kvinnor eller impotenta män heller få gifta sej. För jorden behöver fler barn. Många fler. Innan vi börjar ta hand om de som redan finns här.

Och ett äktenskaps främsta uppgift är konsekreras genom vaginal penetration. Med penisen alltså. Inte med nåt annat. Och sen ska de fostra sina barn. Själva. För alla föräldrar är alltid de optimala, och enda, förebilderna för sina barn.

adam

 

Jag vet bara inte hur jag och min make ska kläcka för våra två gerbilerAdam o stEve att vi inte är deras biologiska föräldrar.

Biologi 1.0

”Den naturliga familjen har en avgörande betydelse för samhällets lycka.” Och när vi rör oss utanför människobyn ser vi den naturliga mångfalden vi djur har.

Hos de fläckiga hyenorna är matriarkatet totalt, och den lägsta honan i hierarkin är långt över den översta hanen. Kvinnorna har en en penis, som dessutom är större än mannens, och när hanarna vill visa sej underdåniga så visar de upp sina eregerade kön; det yttersta tecknet på svaget.

Helt plötsligt blev jag lite mindre sugen på att gå till Kristna Värdepartiets partimtöten, om de nu är så måna om de naturliga beteendena.

Bland djungelfåglarna är vardagsbekymren så ringa att de ägnar ca 100% av sin vakna tid åt att klä ut sej och lära sej komplicerade danser. Lite som Let’s dance. De dansar oavsett om nån kollar eller inte (till skillnad från Let’s dance som kräver sina reklamintäkter).

Men när en honfågel närmar sej go-go-dansar de lika extatiskt som en nyutkommen bög till Bra vibrationer, i sin iver att visa sej manliga, att honorna tröttnar på deras självupptagenhet.

paradisfågel

 

Precis likadant gör skogshönsen.

Ja, och Let’s dancedeltagarna då.

Hos dvärgchimpanserna handlar all vaken tid om att fokusera på könet på de andra aporna. Ungefär som värdepartisterna med sin fanatiska fäbless av att dela upp världen långa och korta urinrör.

Både sociala band stärks och konflikter löses med lite pill i grenen bland trädgrenarna. Hos aporna alltså. Inte värdepartisterna.

Könet på den de har sex med är dock helt ointressant. Hos aporna alltså. Inte värdepartisterna. Där är det skitviktigt vilket kön den andre har. Eventuellt också hur stort det är? Det är fortfarande oklart.

Jag vet både en o annan krigshärd i världen som kanske skulle prova på detta, mer naturliga, sätt att lösa konflikterna på. Pax för att inte ta tag i Krimkrisen. Jag pallar inte med en ärkerysk smyghomo med våldsfetish.

Men säg till om det blir en kris i Washington. Då kommer jag.

Springande alltså. Eh. Såatte.

Höstspindelns hona är så stor, stark och våldsam att hon går med på att bli bunden innan hon parar sej med hanen, för att inte döda honom av misstag under älskogen. Naturens naturliga SLM.

Drottningmyran tar sej ett litet harem av hanmyror och sparar deras sperma inne i sin kropp. (Märk hur taktfullt jag avstod från vidare jämförelser med SLM).

sjöhäst

 

Sjöhästarnas honor har penis som hon för in i hanen för att befrukta hans ägg, varvid han blir gravid. Allt ytterst naturligt.

Värdepartisterna måste älska människosjöhästen Thomas Beatie, världens första gravida man, för tänk så många barn som skulle alstras i en värld där männen också drog sitt strå till barnalstringsstacken. Beatie har fött tre.

Hur många har du fött Per Kronlind. Din latmask.

thomas-beatie

 

Tamarinaporna är kvintessensen av regnbågsfamiljer, och den vanligaste kombinationen är en hona och två hanar där alla gillar alla. Jäkla homobigamist.

De har inte fattat att det ju bara är hanen som får ha flera honor. Inte tvärtom. Annars är det inte naturligt. Bibeln är lika övertyglig som en gängse schlagertext med detta. Tur att bögapan snart är utrotningshotad.

Bland flera bläckfiskarter bygger bear-hanarna stora bon för att impa på honorna. Honorna tröttnar snart på de enfaldiga muskelbyggarna. Då kommer de små twink-bläckfiskarna med brains som klär ut sej till honor o kör lite petting med de andra hanarna.

Då passar honan på att ligga med drug-sjöhästen, o får på så sätt ungar som har den smartes gener, men kommer bli skyddad av den dumme starke.

Hängde ni med i vändningarna värdepartister? Som vilken kväll på Wonk som helst.

Eller är ni som den starka, dumma bläckfisken som inte fattade vad som hände när den lille bögen kom o överlistade er alla genom att killa er på magen. Killekillekill.

Postludium

Kristenheten har en del oerhört vackra värderingar, och människor som lever efter dem i villkorslös kärlek.

Och sen har vi den kristna korpelarörelsen där vi penslar varandras analskåror i Herrens namn. Och allt däremellan.

Jag försöker sätta in Kristna Värdepartiet på skalan, och knäpper åt mitt skärp ett extra hål. För med den unkna syn på människan värdepartisterna visar upp så är jag rädd att ni ska komma springande med brödpenslar och insistera på förbön.

För att det är tydligen mer naturligt än att jag och min make ska få vår kärlek skyddad i lag.

Trots att det möjligen blivit lite svårare att idka älskog nu när maken fått sin nya OnePiece och vägrar ta av den. Men ni fattar vad jag menar.

Eller gör ni det?

För jag orkar ärligt talat inte höra ifrån er förrän ni fattat.

Förrän nu lärt er skillnaden på en kvinna som förblöder för att hon kört upp en stålvajer i underlivet och 4 delade stamceller.

Förrän ni slutat förvandla tillvaron för alla barn som lever i regnbågskimmer till er dystra, monokroma världsbild.

Förrän ni visat att ni faktiskt värderar människor utifrån deras ord och handlingar, inte utefter vilka körtlar som ingår i det endokrina systemet.

Förrän ni förstått att den här planeten behöver mer kärlek, inte mindre. Och bara en riktigt ondskefull människa vill förbjuda en av kärlekens yttersta föreningar.

Fram tills dess är ert värv lika värdigt som när Adam just åt lite av stEves bajs.

Och då var det ändå helt naturligt för honom.

Share on Pinterest
Dela med dina vänner


Submit