Dela med dina vänner


Submit

carola

För att göra en lång historia kort; Den 26 februari 1983 skickade en 8-årig gosse ut en önskan i Universum att en dag få sjunga med hon som just sjöng så vackert på TV. Hon med den vilda rösten.

Och nu släpper vi biljetterna till vår julkonsert. Häpp.

Däremellan har det förstås hänt en hel del.

När vi gjorde Körslaget ihop för några veckor sedan kom vi omedelbart väldigt bra överens. Med stor respekt för varandras musikalitet gjorde jag med min fina kör en av de låtar som Carola själv skrivit; Himlen i min famn.

Och när Carola direkt efter vårt nummer sa att hon ville jobba med oss var det nog ingen som trodde att det skulle bli verkligt så fort…

Men när stjärnor är i rörelse skakar universum, och efter bara några dagar var jag o Carola i kontakt med varandra o igen och började planera julkonserten.

greenroom

 

Att arbeta med Carola är att vara i ett fokus av professionalism och musicerande på högsta tänkbara nivå. Det är oerhört inspirerande för både mej, mina musiker och för #TeamRickard.

Samtidigt är Carola inte okontroversiell och väcker starka känslor när hon far fram. Precis som en del av det jag gör inte är okontroversiellt. Vi står båda upp för det vi tror på, och vi möts i vår kärlek till musik. Kanske är det just därför som vi är ett så bra team?

Opera o musikal möter pop och gospel. När eld och vatten möts skapar alkemisten guld…  Musikaliskt guld!

Det gör mej oerhört glad att få vara en del av att ta Carola till Halmstad och den vackra kyrkan S:t Nicolai. Jag är säker på att Julkonserten kommer bli en högtidsstund ur både andlig och musikalisk synvinkel. Jag kommer själv lägga ner hela min själ i att det ska vara ett musikaliskt ljus av kärlek och tolerans i regnbågens alla färger i vintermörkret.

Share on Pinterest
Dela med dina vänner


Submit