Rickard Söderbergs Webbshop

Just nu ligger jag på Sverigeturné med Gaytenor, och eftersom jag gör allt själv i webshoppen har jag svårt att packa och skicka saker samma dag som beställningarna kommer in. Så under mars/april kommer behandlingstiden vara lite längre. Ledsen för det. Fast glad för turnén.

Den som väntar på nåt gott blabla… 😉


Allt sedan jag som tonåring volontärjobbade i ekobutiken Halmstrået i Halmstad har jag älskat att stå i butik. Och nu, sådär 30 år senare, har jag äntligen en jag kan stå i hur mycket jag vill. Välkommen!

Detta är inte Ullared, så det finns inte så många produkter kanske, men de är å andra sidan grymma grejer. Sådant jag verkligen kan stå för (eftersom typ alla produkterna handlar om mej… eh…).

Enjoy

Skivor

Böcker

Tishor

Regnbågar

Noter

Ibland när jag hör viss musik skriker min röst för att få framföra den. Och vissa låtar vill man ha på noter för att ge kyrkomusikern på dopet eller polaren när man ska hålla salong hemma. Och då är det så otroligt störigt när man inte hittar noterna.

Well. Tillhör Tack, Sladdbarn Till Son o en del andra hits dina favoriter är det numera enkelt. De finns här. Bara att ladda ner din alldeles egen PDF med musiken.

När du betalat får du en länk där du laddar ner en PDF som du kan spara eller skriva ut. Låtarna är med både ackordsanalys och med pianonoter, och det kan vi tacka den magiska Nils-Petter Ankarblom för, då han inte bara är en grym kompositör. Han gör också de bästa notbladen nånsin…

Tack. Text och musik Nils-Petter Ankarblom

Sladdbarn Till Son. Text och musik Nils-Petter Ankarblom, Anders Hallbäck och Rickard Söderberg