Självklart gör man inte en turné som en superhjälte, utan att samtidigt ge ut ett seriealbum med sig själv som samme hjälte.

Tillsammans med Björn Sandberg har vi skapat en serie om Gaytenor, med sin superkraft sången och hans nemesis Iratus.

Med albumet kommer också några klistermärken om du vill pimpla din serie och göra den ännu mera ”vuxen”….

Du kan köpa ditt album vid mina konserter eller direkt i webshoppen.

Affischen som JPG (höger/ctrl-klicka för att spara.)

Affischen som högupplöst PDF (höger/ctrl-klicka för att spara.)

Bilden är tecknad av Björn Sandberg.

26 kommentarer
 1. Gabriella Trankvist
  Gabriella Trankvist says:

  Hej Rickard! Jag har två tjejkompisar som skall gifta sig den 23e september i allmogegården i Halmstad.
  Jag vet att du är vigselförättare, och de är väldigt missnöjda med den de har.
  Deras liv och bröllop hade blivit fulländat om du hade gjort dem äran att viga dem.
  Du är välkommen att vara med på bröllopsfesten som sker i samma lokal och du får ta med dig en gäst!
  Hoppas att du är ledig och känner att detta hade varit en rolig grej, komma tillbaka till rötterna och få viga två Halmstadbor 😘
  All kärlek till dig ❤️🌈

 2. Mikael Risberg
  Mikael Risberg says:

  Hej Rickard
  Jag lyssnade på dig i mina hörlurar i går lördag medan jag arbetade i trädgården. När jag och min fru åkte hem från Söderön utanför Östhammar nu i morse så sa jag att vi måste lyssna på dig
  På vägen hem. Vi är 67 år gamla men jag ordnade så att vi kunde lyssna på SR Play i bilen. Vi åkte genom ett underbart vackert Uppland till Sigtuna där vi bor och lyssnade på dig.
  Det var helt fantastiskt. Stundtals grät jag och stundtals nöjt jag av att det finns så mycket godhet.
  Jag är fortfarande yrkesverksam och du gav mig så mycket som jag kan ta med mig i min fortsatta verksamhet.
  Stort tack för ditt program och för att du finns och driver ditt budskap
  Varma hälsningar
  Mikael Risberg

 3. Mia Lindsten
  Mia Lindsten says:

  Hej Rickard! Jag tycker att du är en underbar person! Så oerhört omtänksam, och
  kärleksfull! Tänk om alla vore som du, då skulle världen se helt annorlunda ut.
  BAMSEKRAM från alla dina beundrare.

 4. Karin Kastensson
  Karin Kastensson says:

  Hej Rickard,
  Jag följer programmet ”Gatans kör” på SVT och tycker att det är ett alldeles underbart program. Vilken bra ide att kombinera körsång för människor som behöver något positivt i livet, mer än de flesta av oss. För man mår ju så bra av att sjunga och så tycker jag att du är så fantastisk i din roll som körledare, positiv, så engagerad och det bara sprudlar värme och glädje från dig😊💕! Fortsätt ditt goda arbete för oss människor, alla runt omkring dig och alldeles särskilt för alla som känner sig lite utanför, älskar dig och ditt goda arbete, keep going. LOVE FOREVER❤️❤️!
  Vänliga hälsningar och kramar
  Karin Kastensson
  P.S. När ungefär startar din turne i vår 2017? D.S

 5. Ingela Ekström
  Ingela Ekström says:

  Hej ! Har bara hört dig på tv, men jag älskar din härliga framtoning, glad och spontan. Jag är själv hetero om det nu har någon betydelse, men har Alltid förstått att Kärleken till en annan människa inte gör skillnad på vilket kön du har. vi har både feminint och maskulint inom oss! Säger bara! Kärleken övervinner allt! Du äger!! ❤️❤️❤️Kram !

 6. Susanne
  Susanne says:

  Åh Richard tack för att du är du och står upp för att alla har en plats i samhället oavsett vilken sexuell läggning man har min dotter har en killkompis som är gay och han fick höra att han var äcklig men då gick min dotter och försvarade honom direkt och då blev det tyst från eleverna i skolan. Fortsätt med din kämparhlöd och enorma kärlek du behövs puss o kram

 7. Sara
  Sara says:

  Tack,underbaraste och finaste människa!!!
  Tack,för allt du gör och kämpar för !!!
  DU ÄR BARA BÄST !!!
  Var Palladium i Malmö och satt på första raden och efteråt så fick jag autografen av dig och pratade en stund med dig och Anders !!!
  Hör kommer dessutom en för tidig hälsning”GRATTIS FÖDELSEDAGEN IMORGON”
  Ville lämna en present till dig på ditt hotell,men visste inte om man fick göra det….
  Kram

 8. Kerstin
  Kerstin says:

  Äntligen har Sverige begåvats med en äkta superhjälte! En superhjälte med avstamp i hbtq-världen dessutom! Det måste ju ändå vara unikt i hjälteserievärlden.
  Du är en sann förebild Rickard! Både med ditt kärleksbudskap som sådant och det sättet du skapar häftiga öron- och ögongodis utifrån opera och hbtq! Keep up the work!!

 9. Teres
  Teres says:

  Tack för en fantastisk föreställning! Som jag sa: jag både skrattade, grät och fick gåshud! Du är en fantastisk människa!

 10. Annika
  Annika says:

  Jag såg dig i kyrkan på Malmö Festivalen och du berättade då om denna turné. Hoppas att du har fullsatt/väldigt mycket folk. Önskar att jag kunde se dig i Malmö men som arbetssökande och ensamstående så måste jag prioritera räkningar o mat… Hoppas det kommer fler tillfällen. Och att ditt budskap når fram till alla; även de som ”avstår” att gå o se dig. Kram från Annika 💜

 11. Rosa
  Rosa says:

  Hej Rickard. Var på din konsert igår i Göteborg, så suveränt bra. Det var både skratt och tårar, och underbar sång. Tack för detta. Kramar. Ps. Dina musiker var ju också suveräna. Ds

 12. Elisabet
  Elisabet says:

  Synd att ni inte är närmare Norrköping, skulle gärna sett dig, du verkar så fantastisk stark även om starkaste yta kan krackelera. Ditt budskap är bäst så även du fortsätt, du sår säkert frön… Kärkek 💚💚 till dig

 13. Anna Voltaire
  Anna Voltaire says:

  Hej!

  Jag hörde dig just på P1, och skrattade högt flera gånger. Jag tittar aldrig på TV så du var rätt okänd för mig men nu fattar jag ju vem du är. Min fösta tanke (arbetar som läkare inom psyke) är att du ju gör allt rätt! Utmanar alla och gråter ut när det behövs. Väldigt inspirerande faktiskt! Hoppas du orkar med allt galet hat, man får liksom se dessa människor som stackars små barn som inte fick tillräckligt av något av sina föräldrar och då kan man nästan känna lite ömhet inför dem, synd bara att de själva inte alls ser detta….och ber om hjälp. Hade jag inte gått på Madonna dagen innan hade nog mina sex barn tillåtit att morsan gick även på din show, den låter helt fantastisk, trots att jag också kan tycka att Wagner….ska intas i små doser. Hoppas också att det dyker upp några troll så du kan krama dem!! Det behöver de så väl!!!

  Lycka till och var dig själv, om du inte kan vara superhjälte, då ska du vara SUPERHJÄLTE!
  Anna

 14. Linda
  Linda says:

  När kommer gaytenor, barnkonserten? Min dotter är helsåld på dig, men något för ung för den här konserten kanske 😉

 15. Johanna
  Johanna says:

  Lätt att jag ska se dig i Malmö! Ska se om vi blir 2 st eller 4 st. Du är så himla underbar! Hade varit helt underbart att få träffa dig och krama om dig och tacka dig personligen för all kärlek och glädje du kämpar / sprider till allt och alla. Du är en av de jag ser upp till. De jag ser upp till är Rosa Parks, Oscar Schindler, Martin Luther King och där ser jag även dig. 🙂 ? Du är bäst! Glöm aldrig det!

 16. Tora
  Tora says:

  ÅHHH!!! ???? Snacka om att vi sååå ses i Halmstad!!!! Ska bara se vem som går med mig ???? Är det åldersgräns på stället i Halmstad??
  Kraaaam

 17. Maria
  Maria says:

  Hoppas få möta dig i Kalmar län. Då ska jag ta med maken o dränka honom i ditt kärleksbudskap! Värme och respekt från mig

 18. Maria Nehro
  Maria Nehro says:

  Det borde verkligen finnas en biljettlänk här! Eller finns det en som jag inte ser..?

 19. Gullan
  Gullan says:

  Underbart att få HELA dig paketerad och serverad vid ett och samma tillfälle. Praktiskt!

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *