HomoLobbyn

Dela med dina vänner


Submit

Jag har försökt hålla det hemligt. Men nu går det inte längre.
Kända för er gedigna källkritik och insiktsfulla kunskap om er historia, var det bara en tidsfråga innan ni i Nordfront och Nordisk Ungdom skulle avslöja hela min komplott. Så jag erkänner:

Homolobbyn existerar. Jag är dess härförare. Och ni har överglänst mej med sina sluga tillvägagångssätt:

När ni snubblade in i Stockholms Pridparad trodde jag att den pinsamma mänskliga tusenfoting ni tvingades ner i var polisens sätt att kontrollera er. Men det var ju tvärtom; ni ägde situationen fullständigt. Skedande varandra, skrev mot bak, var ni inte alls som Benny Hill-sketch. Istället kunde ni i lugnt och ro betrakta Homolobbyns årsmöte. Genialt.

När ni brände regnbågsflaggor trodde jag det var patetiska pojkstreck. Men nu inser jag att röksignalerna är avancerad internkommunikation.
Precis som jag trodde att era treordsmeningar med felinterpunktion i kommentarsfält samt er oförmåga att begripa skillnaden på homosexualitet och pedofili var tecken på prepubertal intelligensnivå. Men jag hade fel. Det är era komplexa masterminds egen Enigma. Brilliant.

När ni hyllade den homosexuella kompositören Tjajkovskis självmord misstänkte jag att det var ett bevis på en genomvidrig, misantropisk människosyn. Men ack vad jag bedrog mej. Ni vill ju bara locka mej ut ur homolobbyns skuggor genom att låtsas vara klassiskt bildade. Lysande

När ni om någon vecka i Göteborg ska reinacta nazismens utrensningar är det ju inte alls något fullkomligt avskyvärt som borde förbjudas. Det är ju bara ett förspel för det kollektiva ofredande av varandra som ni ämnar avsluta kvällen med. Varför skulle annars så många uniformerade män med lystna blickar bestämma dejt med varandra? Sexigt.

Och ni ska inte bry er om att er führer just blivit åtalad för hets mot folkgrupp. Vadå? Får en übermench inte ens heila lite när hen bedriver sin kampf? Va?!

Så. Nu lägger jag korten på bordet. Homolobbyn finns. Vår hemliga agenda bygger på respekt för människor, oavsett var, hur eller när de är födda och vi drivs av viljan att låta människor älska mer.
Vi är besatta av tanken om en värld som vilar på kärlek och vårt förstuckna tecken är ett leende mot en människa vi ännu inte känner.

Vi är avslöjade.

Så äntligen kan ni sluta spela Dueling Banjos.

Share on Pinterest
Dela med dina vänner


Submit
2 kommentarer
 1. Krister
  Krister says:

  Jag skulle vilja fråga dig om #metoo.
  – 105 operamän sjunger ut till stöd för sina kvinnliga kollegor: ”Nu är vi vakna”
  Har som man råkar ut för sexuella övergrepp av homosexuella män.
  Varför tar du inte upp detta i sammanhanget?

 2. Jesper
  Jesper says:

  Japp. Homolobbyn existerar och har som mål att omvända hetero.som. Sådana som du som får mig att bli gay om du skriver ett ord till om det…bara sådär! Förklara det för min sambo av motsatt kön sen!! 😗

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *